Gyömbéres bok choi

Hozzávalók:
4-5 fej bok choi
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál friss gyömbér
friss ázsiai citromfű
1 ek cukor
1 tk szezámolaj
2 el szójaszósz
szezámmag a szóráshoz

Elkészítés:

Miután megmostad a bok choit, tedd egy kicsit félre száradni, addig egy magasabb falú serpenyőben vagy wokban hevítsd fel az olívaolajat, add hozzá a gyömbért, a citromfüvet, a fokhagymát, majd a cukrot, a szezámolajat és a szójaszószt és főzd össze körülbelül 1-2 perc alatt.

Ha lejárt az idő és jól összeállt a szósz, akkor jöhet bele a pak choi. Nem kell túl sokáig főzni, a legjobb, ha még ropogós a levél.

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: