Cukkini tócsni kapros-fokhagymás tejföllel

Hozzávalók:

2 tojás
1 közepes méretű cukkini
annyi zabpehely és sima liszt, amennyit felvesz
olaj a sütéshez

Elkészítés:

A cukkinit lereszeljük, besózzuk, a levét kifacsarjuk.
A tojást felvetjük, elkeverjük benne a kifacsart cukkinit. Hozzáadunk egy kevés őrölt köményt és naturella ételízesítőt.
Elkeverjük annyi liszttel, amennyit felvesz, hogy se túl híg, se túl sűrű tésztát kapjunk. Evőkanállal forró olajba szaggatjuk és aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.

A mártogatóshoz 2 dl tejfölt elkeverünk kevés kaporral, fokhagymával és ételízesítővel.

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: