Pad thai

Hozzávalók:

kockára vágott csirkemell
pad thai szósz (vagy thai halszósz és tamarind lé, barna cukor)
fokhagyma
2-3 mm vastag rizstészta (metélt)
1 tojás
mungóbabcsíra
apróra vágott, pirított, sótlan földimogyoró
újhagyma vagy metélőhagyma
2 gerezd lime

A rizstésztát leforrázzuk, majd néhány perc múlva leszűrjük.
A csirkemellet forró wokban a fokhagymával lepirítjuk, hozzáadjuk a mungóbabcsírát, apróra vágott újhagymát, a pad thai szószt, a tésztát, és mindet jól összepirítjuk. Ráütünk egy tojást és megsütjük, kevergetve. Földimogyoróval és lime gerezddel tálaljuk.

http://hvg.hu/gasztronomia/20141028_Igy_keszul_az_igazi_padthai__recept

https://cookpad.com/hu/receptek/1925701-pad-thai

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: