Savsnyú káposzta szalonnával és krumplival

Hagymat kell dinsztelni, husos fustolt szalonnaval, majd johet a savanyitott kaposzta es egy kis viz. Fuszerek: so, bors, baberlevel (a so mennyisege a szalonnatol es kaposztatol is fugg). En parazs krumplit tettem bele hamozatlanul, csak felbevagva. 🙂 Lassu tuzon kell fozni, amig a krumpli megpuhul es a levet elfovi..

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: