Mikrós sajtkrém

> Hozzávalók:
>
> fél kg túró
> 8-10 dkg vaj
> 1 csapott kiskanál szódabikarbóna
> 1 egész tojás
> 2 csapott mokkáskanál só
>
> Ízesíteni lehet szinte bármivel: őrölt kömény, édesnemes paprika, reszelt kaliformiai paprika (piros vagy zöld) , vágott petrezselyemzöld, kapor, snidling, fokhagyma, stb. >
> Elkészítés:
>
> a fűszereken kívül mindent összekeverünk, majd egy műanyag edényben betesszük a mikróba, és kétpercenként kevergetve összefőzzük. Olvadt, nyúlós kenősajtot kapunk, és ezután keverjük bele a fűszert ízlés szerint. >
> Ha kicsit megmelegíted tállás előtt, akkor még jobban kiadja a fűszerek ízét. 🙂

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: