IR mézeskalács

200 g TK liszt
60 g finomliszt
40 g zabpehely liszt
10 dkg tejmentes margarin
140 g eritrit porrá darálva
10 g mézeskalács fűszerkeverék
Fél cs. Sütőpor
1 egész tojás, 2 tojássárga
Néhány csepp citromlé
Fél narancs leve
50 ml víz
Csipet só
Bourbon vanília
A szárazakat egy kelesztőtálba kimérem, tojásokat a közepére rakom elmorzsolom a margarint benne, mindent összedolgozok és ha szükséges adagolom hozzá az 50 ml vízet még. Fél óra hűtő, majd vékonyra nyújtom, szaggatom, lekenem tojásfehérjével.Magas hőfokon 10-15 percig sütöm.
Íroka: 1 tojásfehérje, 20 g porrá őrölt eritrit, 1 ek. Keményítő, pár csepp citromlé. A fehérjét félig felvrem, majd beleadagolom a keményítővel elkevert cukrot és a pár csepp citromlevet, keményre verem és habzsákba töltöm.

Forrás: Facebook

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: