Házi ketchup 2.

5 liter sûrû paradicsomlevet felforralok, majd egy deci ecetben felfõzöm a köv.fûszereket : mokkás kanál fahéj, csipet szegfûbors, két tépkedett babérlevél, csipet fekete bors.Ha ez felfõtt, egy szûrôn beleszûröm a forró paradocsomlébe, adok hozzá ízlés szerint sót és cukrot, majd kb ketchup állagra sürítem takaréklángon.

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: