TK zsömle

> 50 dkg tk tönkölyliszt, 1 ek só, 3 teáskanál búzasikér, 3 evőkanál zabpehely, tetszés szerint magvak, 1 kis kefír, 3 evőkanál olaj, 250 ml langyos víz és szárított élesztő. A kenyérsütővel megdagaszttatom, utána szétosztom a tésztát zsemle méretű darabokra. Egy sütőpapíros tepsibe teszem és megkelesztem még egyszer. Aztán sütőben légkeverésesen 200 fok körül sütöm kb 25-30 percig. Hústűvel szoktam megnézni, hogy kész-e már. >
> Sent from my iPhone

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: