Epertorta

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 12,5 dkg cukor
  • 12,5 dkg liszt
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 2 ek víz
  • 40 dkg eper
  • tortazselé

Elkészítés:

Ez egy könnyű piskótatészta. A tojássárgákat kikeverjük a porcukorral és a két kanál vízzel, hozzákeverjük a sütőporos lisztet, majd óvatosan a keményre vert tojásfejérje habot. A tésztát vajazott, lisztezett formába öntjük, 170 fokon 20 percig sütjük. Mikor kihült, rárakjuk az epret és bevonjuk tortazselével.

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: