Túrógombóc

Hozzávalók:
1/2 kg túró
3 tojás
5 dkg vaj
25 dkg liszt

Elkészítés:
A túrót a tojássárgájával összekeverjük, hozzáadjuk a vajat, majd összekeverjük a liszttel és a habbá vert fehérjével, hűtőbe téve legalább 1/2 órán át pihentetjük, majd forró vízben kifőzzük a gombócokat.

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: