Répatorta

Hozzávalók:

Az eredeti recept túl sok lett, féltem, hogy nem sül át rendesen, ezért kis szilikon tortácskákat is sütöttem. A formákba szokás szerint beleragadt a tészta, de a torta jó lett. Kb a recept 2/3-ra van szükség, vagy két félben kell sütni.

Hozzávalók:

3 bögre apróra vágott sárgarépa
4 bögre liszt
2 bögre cukor
4 tojás
3 dl olaj
sütőpor
szódabikarbóna

1 bögre apróra vágott dió
2 kiskanál vanília esszencia

A krémhez:

125 g Philadelphia krémsajt
5 dkg vaj
5 dl porcukor
1/2 kiskanál vanília esszencia

A díszítéshez:

Szamos marcipán tégla
ételfesték
kevés porcukor

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: