töltelék száraz kenyérből

A tölteleket mi ugy szoktuk hogy kenyer aztatva kinyomkodva, olajon dinsztelt/parolt kihütött hagymakocka, so bors pirospaprika fokhagyma izles szerint egy tojas aprora vagott petrezselyemzöld (jo sokkal szeretjük) es snidling is mehet bele aztan összegyurni ha nagyon vizes kis prezli mehet bele es ezzel töltjük a csirke belsejet vagy a csirkecombok böre ala betömni vagy a libanyakrol egybe lehuzott börbe (egy rolad lesz es a husibol leves a töltött reszböl masodik lesz) töltelekkent ami marad kis gombocokkent melle a tepsibe es megsütjük 🙂 nagyon finom.

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: