Cukkinis-sárgarépás kuszkusz

Hozzávalók:
1 ek zsiradék (esetünkben kacsazsír)
1 fej vöröshagyma
1 sárgarépa
2 közepes méretű cukkini
1 szár zeller
fűszerek (naturella ételízesítő, bazsalikom, őrölt gyömbér, őrölt kömény)
1 ek humusz
1 ek pesto

a kuszkuszhoz:
2 dl kuszkusz
2 dl víz

Elkészítés:

A hagymát a zsíron megfonnyasztom, hozzáadom a karikára vágott zöldségeket, megfűszerezem és fedő alatt kevés víz hozzáadásával készre párolom.
Elkészítem a kuszkuszt. Mikróban felforralom a vizet, hozzáadom a kuszkuszt, fedő alatt 10 percig állni hagyom.

Tálaláskor a kuszkuszra szedem a zöldséget szafttal, ráteszem a humuszt és a pestót, reszelt sajttal megszórom.

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: