Kuszkuszos kelbimbó füstölt tarjával

hozzávalók:

1 csomag (kb 3/4 kg) kelbimbó
2 ek kuszkusz
5 dkg füstölt tarja
csipetnyi reszelt parmezán

elkészítés:

A füstölt tarját egy kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kelbimbót. Pici vizet öntve alája fedő alatt megpároljuk, majd a levére kevés kuszkuszt öntünk rá. MEgvárjuk, míg a kuszkusz megpuhul. Kevés majonézzel megbolondított tejföllel tálaljuk, rászórva a csipet parmezánt.

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: