Pácolt pisztráng zöldségekkel csőben sütve

Hozzávalók:

2 közepes méretű pisztráng
1 dl olivaolaj
3 gerezd fokhagyma
1/2-1/2 ek zöldfűszer (bazsalikom, kakukkfű, borsikafű)
só, bors ízlés szerint
4 citromkarika
2 szelet vaj
zöldségek ízlés szerint (újhagyma, paprika, brokkoli, cukkini)

Elkészítés:

A pisztrángokat megmossuk, a pikkelyeket lekaparjuk, az oldalát beirdaljuk, besózzuk, borsozzuk. Jénai üveg tepsiben bepácoljuk az olajos fokhagymás fűszerkeverékkel. A hasüregükbe is teszünk a fűszerekből és egy-egy szelet vajat valamit 2 citromkarikát. Mellérakjuk a zöldségeket. 200 fokra előmelegített tepsiben, 25-30 percig sütjük, amíg a húsa omlós nem lesz.

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: