Paprikás krumpli

Hozzávalók:

1 ek zsír
1 kg krumpli, 2 cm-es kockára vágva
1 fej vöröshagyma
1 tk pirospaprika
kolbász

Elkészítés:

A zsírt olvasszuk fel, és 3-4 percig dinszteljük üvegesre a hagymát. Rakjuk bele a karikára vágott kolbászt. A tűzről levéve szórjuk rá a pirospaprikát. Adjuk hozzá a krumplit, és pirítsuk le. Sózzuk-borsozzuk. Öntsük fel annyi vízzel, hogy éppen hogy ellepje a krumplit. 15-20 percig főzzük, amíg megpuhul a krumpli és kezd szétesni. A keveréstől a krumpli magát sűríti be.

Forrás: Kemény Tojás

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

One comment

  1. Kuktában nem annyira jó.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: