csokoládés gesztenyetorta

h-gesztenyes_600

Hozzávalók (23 cm-es formához):

20 dkg 70%-os csokoládé
15 dkg vaj
4 tojás
50 dkg gesztenyemassza, gesztenyekrém

A vajat felolvasztom, beledobom az összetört csokoládét, és addig kevergetem, míg az elolvad. Az tojásokat enyhén felverem, beledolgozom a gesztenyét, majd a vajas csokoládét, és összekeverem. Sütőpapírral bélelt formába öntöm, és 180 fokon 35-40 perc alatt megsütöm. Ha kihűlt, tálalom.

Önmagában is finom, de egy kevés cukrozatlan tejszínhab sem rontja el.

Forrás: Égig Érő Paszuly

 

Advertisements

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: