Korianderpesztó egressel pisztráng mellé

20130716-egres-pesto12

Hozzávalók:

2 csokor friss koriander
1 gerezd fokhagyma
10 dkg egres
1 csipet só

Elkészítés:

Az alapanyagokat egy vágódeszkán késsel együtt összeaprítom, halhoz tálalom.

Forrás: TáfelSpicc

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: