Rakott karfiol brokkolival füstölt tarjával

2014-05-22 17.24.31Hozzávalók:

1 kis fej karfiol

1/2 fej brokkoli

2 tojás

2 dl tejföl

6 dkg reszelt sajt

4 dkg vaj

20 dkg füstölt főtt tarja

A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük s sós vizben majdnem puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Kivajazott tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, borsozzuk. A tarját apró kockákra vágjuk és rászórjuk. Egy kis tálban felverjük a tojásokat, összekeverjük a tejföllel és a fele reszelt sajttal. Keverhetünk bele pici szerecsendiót és apróra vágott snidlinget. Ráöntjük a karfiolra. Tetejére szórjuk a maradék sajtot és rámorzsoljuk a vajat. 200 fokon 20-25 percig sütjük.

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: