Füstölt paprikás, narancsos paradicsom krémleves

Paradicsomleves
Hozzávalók:
  • 1 nagy vöröshagyma, felaprítva
  • 10 dkg szárított paradicsom az olajával együtt
  • 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 tk füstölt paprika
  • fél chili, felaprítva
  • 3 paradicsom, felkockázva
  • 400ml jó minőségű olasz paradicsompüré
  • 500ml zöldség leves alaplé
  • 1 narancs reszelt héja, és egy fél narancs leve
  • 1 tk barna cukor
  • só, bors
Elkészítés:
A hagymát, a fokhagymát és a szárított paradicsomot felaprítjuk és a paradicsom olaján megpirítjuk őket. Aztán lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a chilit és a paprikát. Aztán a felkockázott paradicsomot rádobjuk, kicsit összefőzzük, majd felöntjük az alaplével és a paradicsompürével. 10 percet főzzük, majd a ráreszeljük a narancshéjat és belefacsarjuk egy fél narancs levét. Összeturmixoljuk a levest és egy kevés barna cukorral, sóval, borssal kerekítjük.

 

Forrás: Babramegy

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: