pizzatészta

Pizzatészta:

0,5 kg liszt
1 tasak szárított élesztő
1 teáskanál cukor
1 lapos evőkanál só
frissen őrölt fekete bors
3 dl langyos víz
3 evőkanál olívaolaj

A tésztához szükséges alapanyagokat egy nagy tálba mérjük, és géppel vagy kézzel hólyagosan simára dagasztjuk. Letakarva, meleg helyen kb. 45-60 perc alatt duplájára kelesztjük.

http://divany.hu/alapkonyha/2013/03/13/harom_etel_egy_pizzatesztabol/

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

One comment

  1. 220 fok, húsz perc, fele mennyiséggel szoktam

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: