Tökfőzelék

  • 1 csomag tök
  • kapor
  • 1 fej vörösagyma
  • 1 pohár tejföl
  • 1 ek liszt
  • ecet
  • 1/2 leveskocka
  • ecet

A tököt besózzuk, levét kifacsarjuk, leöblítjük, a vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a kifacsart tököt, fedő alatt lassú tűzön pároljuk saját levében, pici ecettel. Hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, leveskockát, a tejfölbe keverjük a lisztet és a félig főtt tökre öntjük, pici fokhagymával készre főzzük, kevés cukorral ízesítjük.

Reklámok

About usedari

Wardrobologist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: